Вкупно прегледи на страницата

сабота, 19 март 2011

Сашо Митев - Езгија / Кавал, зурла,тапан,гајда ,тамбура...


Cazim i Mahmut Muzafer - Kumova
KUD Sedmi septemvri - Makedonska gajda
Majovci - Salovci
Majovci - Mijacka
Saso Mitev - Bistra voda
Saso Mitev - Dolina
Saso Mitev - Kitka
Saso Mitev - Meden kaval
Saso Mitev - Ovcarski sir
Saso Mitev - Pirinska
Saso Mitev - Reka na zivotot
Saso Mitev - Sarena gajda
Saso Mitev - Sirno pole
Saso Mitev - Sred selo
Saso Mitev - Stakleno more
Saso Mitev - Zelena gora

ЕЗГИЈА

Нема коментари:

Објави коментар