Вкупно прегледи на страницата

петок, 18 март 2011

Ансамбал ТАНЕЦ 60 години - Вокално инструментални изведби и оркестарски изведби (ЦД3)


01. Tanec - Tri godini stana
02. Tanec - Estradno oro
03. Tanec - Ogreala mesecina
04. Tanec - Mominsko oro
05. Tanec - Jas sum se napromenila
06. Tanec - Razigran
07. Tanec - Nedo le arna devojko
08. Tanec - Milanovo oro

Flac CD101. Tanec - Ah, minav gora
02. Tanec - Digni si Mare ocite
03. Tanec - Mitra delija
04. Tanec - Mome stoi
05. Tanec - Promeni se Sute
06. Tanec - Pridi, pridi Maruše
07. Tanec - Rum, dum, dum

Flac CD 2


01. Tanec - Lazarenki
02. Tanec - Kalajdzijsko
03. Tanec - Poselje
04. Tanec - Dracevka
05. Tanec - Belomorski biseri

Flac CD3

2 коментари:

  1. Линковите не функционираат. Ќе можеш да ги обновиш? Однапред фала

    ОдговориИзбриши