Вкупно прегледи на страницата

петок, 18 март 2011

Даниела - Варијации


Ова е едно од моите омилени Цд-а коешто морав да го позајмам од една Тетовска кафана

Daniela Kalajdzijska - Ah kade e mojto libe
Daniela Kalajdzijska - Biljana platno belese
Daniela Kalajdzijska - Dafino vino crveno
Daniela Kalajdzijska - Eleno kerko
Daniela Kalajdzijska - Jas ti rekov, dojdi vecer
Daniela Kalajdzijska - Jovano, Jovanke
Daniela Kalajdzijska - Makedonsko devojce
Daniela Kalajdzijska - Razbolela se Lenka Pingova
Daniela Kalajdzijska - So maki sum se rodila
Daniela Kalajdzijska - Sto da pravam, što da činam

Даниела Калајџиска - Варијации aka Macedonian piano bar

Нема коментари:

Објави коментар