Вкупно прегледи на страницата

сабота, 24 декември 2011

Најдоброто од Македонија - Детски
 • 1. Оливера Лазаровска - Никола,Никола
 • 2. Ана Христовска - Боби баш ми е гајле
 • 3. Сања Ристиќ - Ех тој Тоше
 • 4. Александар Рунчев - Ана ала банана
 • 5. Леонид Христов - Наташа од трето три
 • 6. Иван Богоевски - Како ли јас да пораснам
 • 7. Ирена Маџаровкса - Визба стара и гитара
 • 8. Оливер Пап - Луна парк
 • 9. Симона Момироска - Кога се лути тато
 • 10. Емилија Петреска - Не е срцето компјутер
 • 11. Бане Тодоровски - Анушка
 • 12. Сашка Петковска - Тутуле Бале
 • 13. Ања Ветерова - Магична песна (ео - ео)
 • 14. Сара Марковска - За љубовта
 • 15. Поточиња - Поточиња
 • 16. Денис Димовски - Роденденски бакнеж
 • 17. Дарко Давидковски - Сакам кола убава
 • 18. Кристина Костовска - Нов ден
 • 19. Ана Гештарова - Фудбалерка на тате
 • 20. Евгенија Дамјановска - Чадорче


link

Mirror2

четврток, 22 декември 2011

Makedonskoto srce cuka vo 7/8 vol.2 - Bracata Tavitjan & Garo


 • Ој јано, јано - Гаро, браќата Тавитјан и Калиопи
 •  Битола мој роден крај - Гаро, браќата Тавитјан и Оливер Драгоевиќ
 •  Ој девојче - Гаро, браќата Тавитјан и Жељко Јоксимовиќ 
 •  Градел Илија Манастир - Гаро, браќата Тавитјан и Сергеј Четковиќ 
 •  Не кажувај либе добра ноќ - Гаро, браќата Тавитјан и Нина Бадриќ 
 •  Судбо моја - Гаро, браќата Тавитјан и Јелена Томашевиќ
 •  Со маки сум се родила - Гаро, браќата Тавитјан и Каролина 
 •  Море сокол пие - Гаро, браќата Тавитјан и Горан Каран 
 •  Ах, каде е мојто либе - Гаро, браќата Тавитјан и Антонија Шола
Македонското срце чука во 7/8 дел 2

четврток, 08 декември 2011

Goce Arnaudov - in Memoriam (1959-2011)Штом ноќта помине - Гоце Арнаудов
текст:

Цела ноќ, молчиме, спијат ѕвезди, а
во душа - бранови.
Оваа ноќ тажна е, срце плаче,
една љубов умира.

Штом ноќта помине и денот осамне,
од песок, срца две ќе направам.
Во моите куфери ќе скријам немири
и, без да плачам, ќе си заминам.

Бакни ме, смири се.
Не сме ние први, ниту последни.
Сведок е зората, таа памти
безброј средби, разделби.

Рефрен: Штом ноќта помине...

Секој крај тежок е, само надеж
утре ќе ни остане.
Гушни ме, ангеле, ова лето
вечно да го памтиме.

Рефрен: Штом ноќта помине...
И, без да плачам, ќе си заминам.


In Memoriam / Во сеќавање

Биографија

Гоце Арнаудов е роден во Струмица на 19 август 1959 година. Тој уште на десет годишна возраст почнува да свири на гитара и да пее во групата на неговиот татко. По завршувањето на средното образование формира групата „Крик“, со која се претставувале низ цела поранешна Југославија. Гоце се враќа во Македонија во 1993 година и за кратко време ги освојува симпатиите и признанијата на својата публика и на музичката критика и каде и да учествува предизвикува еуфорија, а на сите фестивали ги освојува првите места.

Во 1994 година на Фолк фест - Валандово со песната „Дали чекаш стара мајко“ ги освојува сите можни награди и веќе дваесет години е меѓу омилените песни во македонскиот фолклор. До ден денешен Гоце Арнаудов има запишани преку 200 песни, учествувал на сторина фестивали, од кои на преку 60 има добиено прво место. Во рамките на пет години е прогласуван за најпопуларната личност на Македонија[1]. Учествата на фестивалот Фолк-фест Валандово му донесле 22 награди, а неговите песни многу пати ги имаат добиено наградите на публиката и на телевизискиот аудиториум. Неколку пати станува сопственик на наградата за интерпретација на најголемиот пејач „Никола Бадев“ на фестивалот „Гоце Фест“. Редовно и гостува на публиката во Европа , Америка и Австралија. Учествува редовно и на добротворни концерти. Во 2000-та година во својот роден град Струмица , Арнаудов прави концерт на стадионот и собира 10 илјади публика, а раководството на областа му дава награда за пејач на деценијата и за почесен граѓанин.
Еве една убава колекција на песни на нашиот Гоце Арнаудов која што вреди секој да ја има во својата архива:

Гоце Арнаудов - А бре македонче
Гоце Арнаудов - Ах, каде е моето либе
Гоце Арнаудов - Ај засвирете ми чалгии
Гоце Арнаудов - Ајде, ајде моме Стојне
Гоце Арнаудов - Ако умрам ил' загинам
Гоце Арнаудов - Барам саноќ
Гоце Арнаудов - Блажена горо зелена
Гоце Арнаудов - Боженствена мајко Македонијо
Гоце Арнаудов - Бранови
Гоце Арнаудов - Чашо златна
Гоце Арнаудов - Црква македонска
Гоце Арнаудов - Црно му било пишано
Гоце Арнаудов - Да беше стрела песнава
Гоце Арнаудов - Да ли чекаш стара мајчице
Гоце Арнаудов - Да ли да те побарам
Гоце Арнаудов - Да се вратат чедата
Гоце Арнаудов - Дафино вино црвено
Гоце Арнаудов - Далеку негде
Гоце Арнаудов - Дар мар
Гоце Арнаудов - Деј гиди луди млади години
Гоце Арнаудов - Денице, звездо Денице
Гоце Арнаудов - Десето лето помина, Цвето
Гоце Арнаудов - Дојрана
Гоце Арнаудов - Едно име имаме
Гоце Арнаудов - Елено ќерко
Гоце Арнаудов - Ѓавол злобен

Goce Arnaudov 1


Гоце Арнаудов - Го фанале едно моме
Гоце Арнаудов - Господ знае за гревовите
Гоце Арнаудов - Илјада чаши
Гоце Арнаудов - Ја излези стара мајко
Гоце Арнаудов - Јадовна
Гоце Арнаудов - Јано ле, Јанке убава
Гоце Арнаудов - Јовано, Јованке
Гоце Арнаудов - Каранфило, филфило моме

Goce arnaudov 2.1

Гоце Арнаудов - Кажи ми Наде вистината
Гоце Арнаудов - Кажи, кажи облаче ле бело
Гоце Арнаудов - Ќе биде пустош мојата судбина
Гоце Арнаудов - Ќе пијам, ќе лумпувам
Гоце Арнаудов - Кога падна на Пирина
Гоце Арнаудов - Корени
Гоце Арнаудов - Луле чочек
Гоце Арнаудов - Мајка на Марика думаше
Гоце Арнаудов - Мамо кој чука на порти

Goce Arnaudov 2.2

Гоце Арнаудов - Марије, дилбер бела Марије
Гоце Арнаудов - Мед и млеко
Гоце Арнаудов - Ми требаш ко вода, ко леб
Гоце Арнаудов - Микс 01
Гоце Арнаудов - Микс 02

Goce Arnaudov 2.3


Гоце Арнаудов - Мора еднаш да не биде
Гоце Арнаудов - Море сокол пие
Гоце Арнаудов - Налеј, налеј
Гоце Арнаудов - О Јано, Јано
Гоце Арнаудов - Оди си од мене
Гоце Арнаудов - Одлучи се љубена
Гоце Арнаудов - Огин и пламен
Гоце Арнаудов - Оп, са - са
Гоце Арнаудов - Ова срце да го искорнам
Гоце Арнаудов - Песна кое злато вреди
Гоце Арнаудов - Песновден
Гоце Арнаудов - По тебе ке изгорам

Goce Arnaudov 3.1

Гоце Арнаудов - Полни, полни бре меанџијо
Гоце Арнаудов - Послушајте патриоти
Гоце Арнаудов - Повардарие ти си како здравје
Гоце Арнаудов - Проклети да се предавниците
Гоце Арнаудов - Ристоман војвода
Гоце Арнаудов - Само весело да е
Гоце Арнаудов - Сестра кани брата на вечера
Гоце Арнаудов - Си заљубив едно моме
Гоце Арнаудов - Сношти минав покрај вази
Гоце Арнаудов - Со чифте пајтони
Гоце Арнаудов - Спомен за Трпана
Гоце Арнаудов - Што ќе остане од Македонија

Goce Arnaudov 3.2


Гоце Арнаудов - Штом ноќта помине
Гоце Арнаудов - Струмичките студенти
Гоце Арнаудов - Судбино
Гоце Арнаудов - Свирете за неа
Гоце Арнаудов - Свири мајсторе
Гоце Арнаудов - Ти ме казни
Гоце Арнаудов - Ти си виновна
Гоце Арнаудов - Ти си во душата звер
Гоце Арнаудов - Ти си жена што ме пали
Гоце Арнаудов - Топтан
Гоце Арнаудов - Твој сум човек
Гоце Арнаудов - Твојот абер

Goce Arnaudov 4.1


Гоце Арнаудов - Во тебе сум заљубен
Гоце Арнаудов - Во Струмица на улица
Гоце Арнаудов - Во тебе сум заљубен
Гоце Арнаудов - За кого ти цути Дано лицето
Гоце Арнаудов - Запри малку
Гоце Арнаудов - Засекогаш ќе бидам твој
Гоце Арнаудов - Земјо македонска
Гоце Арнаудов - Жетварска љубов
Гоце Арнаудов - Животот е црно бело
Гоце Арнаудов - Златен клуч на љубовта
Гоце Арнаудов - Златно јаболко
Гоце Арнаудов - Злато си ми ти
Гоце Арнаудов и Блага Петреска - Пејам да не заплачам

Goce Arnaudov 4.2

сабота, 03 декември 2011

iPad & iPhone User - January/February 2012


English | PDF | 100 pages | 26.8MB

iPad & iPhone User covers the best apps, the latest kit and the hottest gadgets. Each issue features extensive reviews, news, and opinions on the latest iPad and iPhone products, as well as step-by-step guides and tutorials on how to get the most from your Apple gadgets and the App Store.
Download links:
Depostfiles D
Filesonic F

iPad & iPhone User - December 2011


English | PDF | 100 pages | 40.3MB

iPad & iPhone User covers the best apps, the latest kit and the hottest gadgets. Each issue features extensive reviews, news, and opinions on the latest iPad and iPhone products, as well as step-by-step guides and tutorials on how to get the most from your Apple gadgets and the App Store.
Download links:
Depostfiles 1
Filesonic 2

недела, 27 ноември 2011

Sestrinstvoto od manastirot Vovedenie na Presveta Bogorodica Eleusa - Himni za Rozdestvo Hristovo (2007)

Sestrinstvoto od manastirot Vovedenie na Presveta Bogorodica Eleusa - Himni za Rozdestvo Hristovo (2007)

mp3 | 320 Kbps | 18 MB
Genre: Ortodox chant, Macedonia

Tracklist:

01. Prvata katavasija na Rozdestvo Hristovo
02. Tropar na Rozdestvo Hristovo
03. Kondak na Rozdestvo Hristovo
04. Vecniot Bog

Link

БИГОРСКИ МАНАСТИР / ПАСХАЛНИ ПЕСНОПЕНИЈА (ВО ЖИВО) | BIGORSKI MONASTERY / PASCHAL STICHERS (IN LIVE)

БИГОРСКИ МАНАСТИР / ПАСХАЛНИ ПЕСНОПЕНИЈА (ВО ЖИВО)

BIGORSKI MONASTERY / PASCHAL STICHERS (IN LIVE)


Бигорскиот манастир е манастирски комплекс кој се наоѓа на патот помеѓу Гостивар и Дебар во непосредна близина на селата Ростуше, Битуше, Велебрдо и Требиштe, по течението на реката Радика во западна Македонија

Според Бигорскиот поменик, манастирот бил основан од страна на монахот Јован во 1020 година, а во 16 век манастирот бил разрушен од страна на Отоманската власт и од целиот комплекс останал само како малата црква. Од помениците исто така се дознава дека манастирот бил повторно обновен во 1743 година, од страна на јеромонахот Иларион кој бил ѝ првиот игумен на Бигорскиот манастир во поново време.
Името на манастирот доаѓа поради фактот што објектот бил изграден од бигор. Бигорскиот манастир го сочинуваат манастирската црква која е посветена на Јован Крстител, костурницата, сместена до самата црква, сејменската одбранбена кула, комплексот манастирски конаци, како и новоизградените гостински конаци.

(Извор: Wikipedia)


CD1:

01 Klepalo
02 Aliluja gl. 8- tropar- Koga slavnite ucenici
03 Antifon 11. gl. 6- Za dobrata
04 Antifon 12. gl. 8- Vaka mu veli Gospod na Judeite
05 9. pesma- Pocasna od heruvimite
06 Svetilen- Blagorazumniot razbojnik
07 Stih- Falete G. samgl. stihiri gl. 3- Dve lukavi.,slava- gl. 6- Gi soblekoa., i sega- Na ranuvanje
08 Gospodi povikav gl. 1
09 Postavi Gospodi
10 Stihiri- gl. 2. Falete go Gospoda- Gledajki Te kako na drvo visis Hriste
11 gl. 6. Zasto se utvrdi- Danes Vladikata na se sozdadeno
12 Slava- gl. 6- O kakva bezakona sinagoga
13 I sega- Strasno i preslavno tajinstvo
14 Stih. stihiri- gl. 6- Koga od drvo
15 Slava, i sega- gl.5- Ti Koj si se oblekol so svetilnata kako so riza
16 Gl. 5- Ti Koj si se oblekol so svetilnata kako so riza
17 Bog e Gospod, tropar gl. 2- Blagoobrazni Josif, slava- Koga si se simnal, i sega- Mironosicite zeni
18 Gl. 5- Statija prva- Zivot si Hriste
19 Gl. 5- Statija druga- Dostojno e Zivotodavce

CD2:

01 Gl. 3- Statija treta- Narodi site
02 Gl. 2- Svet e Gospod nasiot Bog
03 Se sto dise- gl. 2- Na Hvalitnite stihiri samoglasni 4, gl. 2, gl. 6- Go prosi Josif teloto Isusovo
04 Slava, gl. 6- Denesnoit den
05 I sega, gl. 2- Preblagoslovena si
06 Veliko slavoslovie
07 Pejte mu na Gospoda i prevoznosite Go vo site vekovi
08 Vie koi vo Hrista se krstivte
09 Gl. 8- Da molci sekoja plot covecka
10 Simvol na verata
11 Gl. 5- Dojdete primite svetlost, Citanje na Svetoje Evangelije, gl. 5- Hristos voskrese
12 Deveta pesna, gl. 1
13 Stihiri na Pasha, gl. 5
14 Slava i sega, gl. 5- Den na Voskresenie
15 Hristos Voskrese! Vaistinu Voskrese!

CD1 CD2

среда, 23 ноември 2011

Autmn-winter Macedonian pop hits 2011 vol.2 by SaLtAutmn-winter Macedonian pop hits 2011 vol.2 by SaLt

1. Goran Naumovski - Sto e ljubov (3:40)
2. Govor Tela - MaraQYa ft.Toni Zen i Struka
3. Joce Panov - Zarobljen (4:04)
4. Lili - Da preziveam (4:40)
5. Maja Sazdanovska & DNK - Disko Jungla (3:38)
6. Martin Srbinoski - Purpuren den (4:55)
7. Bobi and The Rio Music - Ne me leci doktore (3:20)
8. Nikeja - Zimska lirika (3:11)
9. Riste Tevdoski - Da ne bese ti (4:15)
10. Rok Banda - Serbez Donka (3:37)
11. Tamara Todevska - Nekes da sum sama (3:43)
12. Toni Zen - Rap'n'Roll (3:17)
13. Verce Pandilovska - Kaktus (3:34)
14. Toni Zen - VIP (3:40)
15. Aleksandar Belov - Sonot moj (3:57)
16. Arija Band - Ako Sum Lud (3:28)
17. Denis Murat - Se sto baras (4:10)
18. DNK - Dada (3:32)
19. Emil Arsov - Nasmej se od srce (3:17)
20. Gjoko Taneski - Ko da ne e kraj (3:05)


Vol.2

Lastovica - kuku lele /kompilacija

1. Lastovica - Kucka (2:45)
2. Lastovica - kuku lele (3:49)
3. Lastovica - Kuti zivti se (3:21)
4. Lastovica - Lazi lazi (5:18)
5. Lastovica - Me kanat na svadba (5:11)
6. Lastovica - Napred majstori (3:41)
7. Lastovica - Ne placi ne zali (3:15)
8. Lastovica - Pusenje (4:24)
9. Lastovica - Se seknuvam (3:47)
10. Lastovica - Si sinjor (4:12)
11. Lastovica - Slavej mi na granka pee (3:55)
12. Lastovica - Stambol (4:13)
13. Lastovica - Sudija (3:09)
14. Lastovica - Zaboravi (3:24)
15. Lastovica - Zelena pesna (3:15)
16. Lastovica - Bik i devica (4:12)
17. Lastovica - I da umram mlad (3:39)
18. Lastovica - Kazi mi reci mi (3:55)
19. Lastovica - Korpicka (4:49)

Lastovica

четврток, 17 ноември 2011

iSupr8 2.1.1 iPhone iPad and iPod touch


iSupr8 2.1.1 iPhone iPad and iPod touch

Application Details

Category : Photo & Video
Current Version : 2.1.1
Language : English
Requirements : Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (4th generation), iPad 2 Wi-Fi and iPad 2 Wi-Fi + 3G. Requires iOS 4.1 or later.
Rating : Rated 12+ for the following:


Description
Instant Vintage Video iSupr8 is the most advanced mobile Super 8 film filter in the world. Discover the beauty of authentic vintage Super 8 film. iSupr8 is a video recorder which grades each pixel based on exposure adding old school effects. The resulting film becomes a unique and retro masterpiece.

NEW WITH VERSION 2 SERIES
Adjustable Frame rates: 12/18/24 FPS
Frameless Development Option
Customizable Film Stock: Adjust Scratches, Vignette, Grain & More!
Design & Save Film Presets
Film Burn, Leader & Framing Options
New Film Stocks Available
Advanced iSupr8 Share & Community Integration

FEATURES
Professional Grade Tru8Processing
Share on Facebook & Twitter
Import from Camera Roll
Send via Email
Save to Camera Roll
Geo-Tagged Sharing Powered by Snapr
Large View Screen
Compression Options for Sharing
Re-Develop Film Reels
Unlimited HD Record Time¹
Record 360p /
00004000
480p / 720p²
Spotlight enabled²
iSupr8 Community: Browse, Share & Follow
AirPlay Support

FILTERS
Tru8 100D (Included)
Prime-X B&W (In App Purchase)
PenneMaker B&W (In App Purchase)
VibraChrome 40 (In App Purchase)
SuprChrome 40 (In App Purchase)
ThermaChrome (In App Purchase)
AltroVerdi (In App Purchase)
WestmanRosa 64T (In App Purchase)

Keeping the 8mm movement alive is what we're about. iSupr8 is not just a fun novelty app, it is an effort to revive and increase awareness of a commercially dying format to a new generation, as well as a production tool for filmmakers seeking an authentic, vintage look.

While developing iSupr8, a majority of the time and energy was spent making sure that the color grade was as authentic as possible. No filters or cheap overlays in the coloring process.

Create new memories with an old school kick for family and friends. An in-app viewer provides a simple overview of your videos, while a sharing function includes camera roll, email and Facebook. Choose which films to develop and export, removing unwanted rendering and reducing storage.

Designed by Super 8 film enthusiasts for Super 8 film enthusiasts.

---------------

What people are saying:

2.0.2

"It makes me want to film my corn flakes plate on the next morning." - Pascal D.

1.2.1

"iSupr8 was already remarkable for the quality of its processing and for the authenticity of its 8 mm simulation. All that we liked in the first release is still intact, and all that we were unsure of was readily corrected. As of now, iSupr8 is our favorite 8 mm simulation app and one of the video processing apps we like more. Well done!" - Appotography

1.2

"A developer that actually listens! ... Definitely my favorite super eight app." - Bill Murray, USA

1.0

"...this is THE BEST super 8 experience on the app store!" - KevPar, USA

"Of all the 8mm video apps released recently, this is my favorite." - Revbeej, USA


Link 1 Link2

Top Gear: Stunt School
Link1 2 3 4

Boxhead - The Zombie Wars 4.0 (iPhone.iPad.iPod Touch)


Boxhead - The Zombie Wars 4.0 iPhone iPad and iPod touch

Application Details

Category : Games
Current Version : 4.0
Language : English
Requirements : Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 4.0 or later.
Rating : Rated 9+ for the following:

Read more: http://www.streamingclub.net/forum/showthread.php?t=529865#ixzz1e0GPYGrkWe've slashed the price of Boxhead: The Zombie Wars to $0.99, get it before Halloween's over!

Demonic new baddies! Vivid new maps! Destructible environments! An inferno of upgrades!


The BIGGEST flash game on the Interwebz is now for iPhone!

The zombie apocalypse draws near. Grab your guns, pray for the best and prepare for the worst. Are you ready to take on the armies of hell?


FAST PACED SHOOTER ACTION
Boxhead: Zombie Wars is a fast paced action-shooter with colorful graphics, intuitive game play and an impressive legacy. You play as Jon Bambo, a black-clad mercenary with an arsenal of deadly destructive weapons. Ke
00004000
ep him alive against waves of flesh-eating zombies and fire-breathing demons using a staggering array of offensive and defensive weapons. It's easy at first, but don't get cocky. The stronger you get, the strongerand more numerousyour enemies get.

AN ARSENAL OF WEAPONS
Start with a basic pistol and gain new weapons and exciting power-ups as you kill more foes. Hunt them down and blast them to hell with a high-powered shotgun, or blow them sky-high with exploding barrels. Set up traps and gauntlets to defend yourself and thin the herd, or vaporize them with a C4 explosive packthe newest weapon, available only for iPhone and iPod Touch. Its kill or be killed, so use the wide range of weapons and defenses to stay alive as long as possible.

NEW APOCALYPSE-GRADE ARTILLARY
Deliver a rapid blast of bullets with the Uzi, or kill'em in clusters with Grenades and Rockets. Call in the daisy-cutters and massacre the map with a fiery, violent Airstrike.

OFFENSIVE AND DEFENSIVE TACTICS
Hunt, trap'em or defend against'em; how you play is up to you. Play it on the offensive and storm the field in a spray of bullets, blood and fire. Use your turrets and barricades to slow them down while you pick them off. Play it on the defensive and set up a maze of barrels, barricades and turrets. Stay at a safe vantage point while your gauntlet filters them out before making it to your stronghold.

link1 Link2 Link3 Link4

понеделник, 07 ноември 2011

Peak Gold


Link1
Multiupload


Garmin City Navigator Europe NT 2012.30 Unlocked Mapsource | 2.82 GB

With more than 3.5 million points of interest and more than 9.8 million km of road coverage throughout the continent, City Navigator Europe NT delivers all the data you need to navigate Europe. City Navigator brings you the most detailed street maps available so you can navigate with exact, turn-by-turn directions to any address or intersection. You also can route to restaurants, petrol stations, lodging, attractions and more. Powered by NAVTEQ, a world leader in premium-quality digital map data.

Features:
- Includes full country coverage for Western Europe and many countries in Eastern Europe as well as French Guiana and the islands of Malta, St. Barthelemy, Martinique, Guadeloupe and Reunion.
- Includes increased detailed coverage for Romania and Ukraine.
- Includes more than 10.2 million km (6.3 million mi) of roads, including motorways, national and regional thoroughfares and local roads, in Western Europe and many countries in Eastern Europe.
- Displays more than 4.9 million points of interest throughout the country, including restaurants, lodging, border crossings, attractions, petrol stations, campsites, shopping and more.
- Gives turn-by-turn directions on your compatible device.
- Enhances pronunciation for compatible devices that speak street names (example: "Turn right on Main Street").
- Includes navigational features, such as turn restrictions, roundabout guidance, speed categories and more.
- Contains traffic data for compatible devices that use traffic receivers.
(DVD only) Includes computer software that lets you plan trips on your computer and transfer waypoints, routes and tracks between your computer and your device.

Great Britain and Republic of Ireland:
Great Britain: Full coverage
Scotland: Full coverage
Wales: Full coverage
Isle of Man: Full coverage
Northern Ireland: Full coverage
Ireland: Full coverage
Channel Islands: Full coverage

Denmark, Finland, Iceland, Norway, and Sweden:
Denmark: Full coverage
Finland: Full coverage
Iceland: Full coverage
Norway: Full coverage
Sweden: Full coverage

France and Benelux:
Andorra: Full coverage
Belgium: Full coverage
France: Full coverage
French Guiana: Coverage for most urban areas
Guadeloupe: Coverage for most urban areas
Martinique: Coverage for most urban areas
Netherlands: Full coverage
Luxembourg: Full coverage
Reunion: Coverage for most urban areas
Saint Barthelemy: Full Coverage

Italy, Austria, Switzerland, and Liechtenstein:
Italy: Full coverage
Austria: Full coverage
Switzerland: Full coverage
Liechtenstein: Full coverage
Malta: Full coverage

Spain and Portugal:
Spain: Full coverage
Portugal: Full coverage
Gibraltar: Full coverage
Azores Islands: Full coverage
Canary Islands: Full coverage
Baleric Islands: Full coverage
Madeira: Full coverage

Germany:
Germany: Full coverage

Czech Republic:
Czech Republic: Full coverage

Greece:
Greece: Full coverage

Eastern Europe:
Estonia: Full coverage
Latvia: Full coverage
Lithuania: Full coverage
Poland: Full coverage
Slovakia: Full coverage
Hungary: Full coverage
Slovenia: Full coverage
Croatia: Full coverage
Bulgaria: Full coverage
Romania: Coverage for most urban areas
Turkey: Full coverage
Moldova: Major roads only
Bosnia & Herzegovina: Major roads only
Serbia & Kosovo: Full Coverage
Montenegro: Coverage for most urban areas
Albania: Major roads only
Republic of Macedonia: Coverage for most urban areas
Belarus: Major roads only
Ukraine: Coverage for most urban areas


http://www.filesonic.com/file/3170069075/CN_EURO_2012.30_UNL_MS.part1.rar http://www.filesonic.com/file/3170069085/CN_EURO_2012.30_UNL_MS.part2.rar http://www.filesonic.com/file/3170069095/CN_EURO_2012.30_UNL_MS.part3.rar http://www.filesonic.com/file/3170069105/CN_EURO_2012.30_UNL_MS.part4.rar http://www.filesonic.com/file/3170069125/CN_EURO_2012.30_UNL_MS.part5.rar http://www.filesonic.com/file/3170069135/CN_EURO_2012.30_UNL_MS.part6.rar http://www.filesonic.com/file/3170069145/CN_EURO_2012.30_UNL_MS.part7.rar http://www.filesonic.com/file/3169994705/ASR_2012.30.part1.rar http://www.filesonic.com/file/3169994715/ASR_2012.30.part2.rar http://www.filesonic.com/file/3169994725/D233000.DB.rar http://www.filesonic.com/file/3169994735/D2331070A.G2S.rar http://www.filesonic.com/file/3169994745/D2504060A.JCV.rar http://www.filesonic.com/file/3169994755/D3084030A.JCV.rar http://www.filesonic.com/file/3169994765/gmap3d.2012.30.UNL.rar
GARMIN ADDITIONS FILES (ASR, G2S, DB, 3D...)What & How to update. https://docs.google.com/document/d/1-Giz22QyT55xMATLdbQyu-rixTAsC2r4-lZozcUj8yE/

Password: vis

сабота, 05 ноември 2011

Modern Combat 3: Fallen NationWhen war hits home, abandon all fear.

**IGN: “Modern Combat 3 is the best FPS on mobile devices, especially if you're a multiplayer-minded gamer.”

The best, most realistic smartphone FPS series returns with even higher intensity and an apocalyptic battle for the freedom of the United States, for one or more players.

BE THE HERO OF AN EXPLOSIVE SOLO CAMPAIGN
• Fight through a 13-mission campaign from Los Angeles to Pakistan.
• Witness multiple memorable moments thanks to AAA scenario-scripting.
• Experience different types of gameplay: escort, destroy, helicopter, 4x4 chase…

LIVE THE MOST IMMERSIVE REAL WAR EXPERIENCE
• The deepest and most intuitive FPS gameplay on smartphones improved once again, now with a sprint and slide feature.
• Gaze-upon next-gen GFX that allow for an unprecedented rendering of environments.
• Improved SFX and voice acting will immerse you in an apocalyptic scenario.

ENJOY WHAT IS SIMPLY THE BEST MULTIPLAYER ON SMARTPHONES
• Enter battles for up to 12 players in 6 exclusive maps and 7 different modes.
• Use your customized weapons to move up an addictive leaderboard with more than just ranks.

Link1 Link2 Link3