Вкупно прегледи на страницата

петок, 13 мај 2011

Mile Kuzmanovski - Ne kani me

1. Не кани ме (ремикс 2003)
2. Земјо застани
3. Кажи боже како успеа
4. Лек за невреме
5. Жената на мојот живот
6. Ќе дојдам најмила
7. Огледало
8. Запри Вардаре
9. Колку вреди љубовта
10. Дај боже песни
11. Не кани ме

Mile Kuzmanovski - Ne kanime

Нема коментари:

Објави коментар