Вкупно прегледи на страницата

понеделник, 30 мај 2011

Коалиција за подобра Македонија - Скопје (29.05.2011)


Коалиција за подобра Македонија-Скопје(29.05.2011)
Обраќање на Никола Груевски на митингот во Скопје (29.05.2011)

Обраќање на Никола Груевски на митингот во Скопје (29.05.2011) from Nikola Gruevski on Vimeo.Никола Тодоров ИЕ6 (29.05.2011)

Нема коментари:

Објави коментар