Вкупно прегледи на страницата

среда, 18 мај 2011

EUROVISION 2011 MACEDONIA - VLATKO ILIEVSKI - RUSINKA

Македонскиот преставник на Eurosong 2011 Vlatko Ilievski - Rusinka (Rusian girl)
Официјалниот видео спот / OFFicial Video:

Vlatko Ilievski - Rusinka (Macedonia, Official Video, ESC 2011) HQVlatko Ilievski - Rusinka ( Remix By : Dj Erik Fox Club Mix )
Macedonia - Eurovision 2011 - Vlatko Ilievski - Rusinka (RUSSIAN) HQ
Русская девушка - Евровидение 2011 - Македония
Vlatko Ilievski - Russian Girl (Macedonia, Official English Video, ESC 2011)Vlatko Ilievski - Ruskinja (Macedonia, Official Balcan Video, ESC 2011) Serbian version

Нема коментари:

Објави коментар