Вкупно прегледи на страницата

понеделник, 18 април 2011

Јаков Дренковски - The Best of


01. Тетовирани Срца
02. Midnight Cowboy
03. Јужните неба лекуваат бол
04. Порочна си, оди си
05. Дали ти се прецени
06. Виножито шарен свод
07. Повелете купете илузии!
08. Светуки во ноќта
09. Девица и пеперутка
10. Темен Ерос
11. Ах нимфо моја (Ти си мој сон)
12. C'est La Vie
13. Скитник (од 1978 год.)

The Best Of - Jakov Drenkovski


Нема коментари:

Објави коментар