Вкупно прегледи на страницата

среда, 29 февруари 2012

Himnata na RK Metalurg

Химната на Ракометниот Клуб Металург
Композиција : Кристина Арнаудова
Текстс: Пирати Автокоманда
Аранжман: Дарко Тасев
Продуцент: Кристина Арнаудова

Пеат : Ѓоко Таневски; Сузана Спасовска; Александар Белов и Александра Пилева


ТЕКСТ :
Една љубов имаме
Во срцево ја чуваме,
Како тебе никој друг,
Само еден Металург,
Ооооо, Ооооо, Ооооо, Ооооо

За плаво бели
За победа,
За наша мила Македонија
Песна ќе грми во еден глас
О, шампионе ќе ти пеам јас.

Рефрен:
Але Але Але Аооо,
Металург е шампион,
Песна само за тебе,
Денес ние пееме,
Але Але Але Алееееее !

Играј Металург, ти само играј,
Со тебе се твоите Пирати,
Ова срце наше плаво бело,
Никогаш нема да те остави.

За плаво бели,
За победа,
За наша мила Македонија,
Песна ќе грми во еден глас,
О, шампионе ќе ти пеам јас !

Рефрен:
Але Але Але Аоооо,
Металург е шампион,
Песна само за тебе,
Денес ние пееме,
Але Але Але Алееееее !

desen klick and save as
Химна на РК Металург/ Himna na RK Metalurg vo mp3


http://www.rkmetalurg.mk/

Нема коментари:

Објави коментар