Вкупно прегледи на страницата

четврток, 22 декември 2011

Makedonskoto srce cuka vo 7/8 vol.2 - Bracata Tavitjan & Garo


  • Ој јано, јано - Гаро, браќата Тавитјан и Калиопи
  •  Битола мој роден крај - Гаро, браќата Тавитјан и Оливер Драгоевиќ
  •  Ој девојче - Гаро, браќата Тавитјан и Жељко Јоксимовиќ 
  •  Градел Илија Манастир - Гаро, браќата Тавитјан и Сергеј Четковиќ 
  •  Не кажувај либе добра ноќ - Гаро, браќата Тавитјан и Нина Бадриќ 
  •  Судбо моја - Гаро, браќата Тавитјан и Јелена Томашевиќ
  •  Со маки сум се родила - Гаро, браќата Тавитјан и Каролина 
  •  Море сокол пие - Гаро, браќата Тавитјан и Горан Каран 
  •  Ах, каде е мојто либе - Гаро, браќата Тавитјан и Антонија Шола
Македонското срце чука во 7/8 дел 2

Нема коментари:

Објави коментар