Вкупно прегледи на страницата

сабота, 24 декември 2011

Најдоброто од Македонија - Детски
 • 1. Оливера Лазаровска - Никола,Никола
 • 2. Ана Христовска - Боби баш ми е гајле
 • 3. Сања Ристиќ - Ех тој Тоше
 • 4. Александар Рунчев - Ана ала банана
 • 5. Леонид Христов - Наташа од трето три
 • 6. Иван Богоевски - Како ли јас да пораснам
 • 7. Ирена Маџаровкса - Визба стара и гитара
 • 8. Оливер Пап - Луна парк
 • 9. Симона Момироска - Кога се лути тато
 • 10. Емилија Петреска - Не е срцето компјутер
 • 11. Бане Тодоровски - Анушка
 • 12. Сашка Петковска - Тутуле Бале
 • 13. Ања Ветерова - Магична песна (ео - ео)
 • 14. Сара Марковска - За љубовта
 • 15. Поточиња - Поточиња
 • 16. Денис Димовски - Роденденски бакнеж
 • 17. Дарко Давидковски - Сакам кола убава
 • 18. Кристина Костовска - Нов ден
 • 19. Ана Гештарова - Фудбалерка на тате
 • 20. Евгенија Дамјановска - Чадорче


link

Mirror2

Нема коментари:

Објави коментар