Вкупно прегледи на страницата

четврток, 21 јули 2011

Орце Стевковски - Царот најдоброто (video)1.Од каде дојдовте да не дојдете
2.Песна за Љупчо војвода
3.Глас се слуша плач и лелек
4.Не плачи мајко не жали
5.Царот Неготински
6.Гоце ми отишол во Солуна града
7.Убава калина
8.Вечерај Кате
9.Болен лежи млад Стојан
10.Кумановски петел
11.Пукнала мајко треснала
12.Помниш ли ги сите спомени
13.До кога браќа ќе се делиме
14.Син ми се роди куме
15.Браќа близнаци
16.Каде ли е,кај се крие
17.Ој ти Кољо
18.Бела Рада
19.Слушам кај шумат шумите
20.Море абер дојде
21.Сакам струмичка мастика
22.Татковината дедовината

Link1 Part2 Part3 Part4
Part5 Part6 Part8

Нема коментари:

Објави коментар