Вкупно прегледи на страницата

вторник, 19 јули 2011

Ноќ на Македонска евергрин музика (2011)


Ноќ на Македонска евергрин музика (2011)

1.Илија Џон Апелгрин-Последен ден на расделбата (1970)
2.Зорица Попанкова-Каде си (1981)
3.Ѓорѓи Цуцковски-Се што сакав јас по тебе (1973)
4.Адријана Јаневска-еден ден (1999)
5.Ѓоко Таневски-Кажи ми (1977)
6.Драган Мијалковски-223-305
и Уште многу македонски евергрини

Del1 Del2 Del3 Del4

Нема коментари:

Објави коментар