Вкупно прегледи на страницата

четврток, 21 јули 2011

Mакедонски народни песни 1 (video)Mакедонски народни песни 1

1.Никола Бадев-Кажи Рајне кажи душо
2.Никола Бадев-Збогом мила дојде време
3.Никола Бадев и Васка Илиева-Излегол Јане Сандански
4.Никола Бадев-Ерген одев мајко
5.Кирил Манчевски-Кирајџиче јабанчиче
6.Круме Спасовски-Само за тебе
7.Есма Реџепова-Зошто си ме мајко родила
8.Маријана Мишева-Фато мори душманке
9.Јонче Христовски-Виното и песната лек на душата
10.Борис Тодоров-По друм одам мајчеrapidshare

1 2 3 4 5

Fileserve

1 2 3 4 5

Нема коментари:

Објави коментар