Вкупно прегледи на страницата

сабота, 11 јуни 2011

Анета Наковска : Ти требам


01. За Македонија
02. Ти требам
03. Мачо мен
04. Хит
05. Ти ми требаш за да живеам (дует со Благоја Грујовски)
06. Ѓаволица
07. Бели друмови
08. Било поминало
09. Како се викаш
10. Денес тој рече да
11. Во тага сум облечена
12. Добро ми дојдовте

Aneta Nakovska - Ti Trebam

Нема коментари:

Објави коментар